S.S. Maria Theresa
Uniworld
Warme bereidingskeuken
Wij hebben topkwaliteit apparatuur gebruikt in deze keuken zoals, Kuppersbusch kook- en bak apparatuur en Rational steamers.
Uitgifte buffet in keuken
Dit uitgifte buffet met wegklapbaar tray-rail heeft ook een warmkast en Bain-marie.
Boven een halotherm warmhoudbrug om de gerechten warm te houden alvorens ze uit geserveerd worden.
Ontwerp en tekeningen
Na de routing en functionaliteit door gesproken te hebben, zorgen we voor een tekening in 2D en 3D om een goed beeld te krijgen van de keuken.
Technische installatie
De afzuiging en technische installatie worden eerst geïnstalleerd, als ook de sokkels om onze apparatuur op te plaatsen. (volgens de HACCP richtlijn, zeer hygiënisch)
Montage
De montage van Uw keuken apparatuur wordt verzorgd door onze eigen technische medewerkers. Uw keuken wordt op deze manier vakkundig geplaatst en afgewerkt.
De oplevering
Nadat de laatste afwerkpunten zijn afgerond vindt samen met U de definitieve oplevering plaats, en krijgt U van ons uitleg over het gebruik van de apparatuur.
Koude keuken/Patisserie
Hier hebben we Gram koel- en vries banken/kasten geplaatst en daarbij veel werkruimte voor de chocolaterie gecreëerd.
Koude keuken/bakkerij
Met deze Wiesheu broodbakoven met rijs-kast eronder en een Hobart planeetmenger heeft de bakker de perfecte apparatuur om s'morgens de lekkerste broden en croissants te bakken.