De man achter MVS Grootkeukentechniek

marcoMarco van Sleeuwen is de man die aan het roer staat bij MVS Grootkeukentechniek BV. Geboren en getogen in Boekel waar zijn bedrijf nu ook gevestigd is. De van oorsprong loodgieter en verwarmingsmonteur vond het na tien jaar tijd voor een nieuwe uitdaging en kwam in de grootkeukentechniek terecht. Na drie jaar nam hij de stap om voor zichzelf te beginnen en in 1997 is MVS Grootkeukentechniek BV geboren. Een succesvol bedrijf, maar dat had Marco aan het begin van zijn carrière niet meteen verwacht. ‘Op 1 april was ik zelfstandig ondernemer, maar zonder werk,’ vertelt Marco. Maar al snel liep de orderportefeuille vol. Inmiddels heeft hij een fors klantenbestand opgebouwd in Nederland, maar ook daarbuiten. MVS Grootkeukentechniek BV is een bekende naam als het gaat om het ontwerpen en plaatsen van bedrijfskeukens voor riviercruiseschepen, bedrijfskantines, restaurants, sportkantines, cafetaria’s en keukens waar seizoensarbeiders hun eigen eten koken. Zijn eerste grote opdracht was het ontwerpen van de routing voor een keuken op een riviercruiseschip. Een lastige klus. De ruimte op een schip loopt vaak rond en je bent gebonden aan beperkte ruimtes, waardoor je moet werken met afwijkende maten. Marco zag hier direct een uitdaging in: ‘Een erg leuke opdracht waar ik mijn creativiteit in kwijt kon.” Het uitstekende resultaat sprak zich snel rond en zo ging een nieuw, interessant balletje aan het rollen. Diverse rederijen uit binnen- en buitenland weten de weg naar Boekel te vinden en behoren nu tot zijn klantenbestand. Ondertussen geldt MVS Grootkeukentechniek BV als de specialist in dit vakgebied. Daarnaast verzorgen zij ook de storingen en het onderhoud aan de riviercruiseschepen door heel Europa.

Vakman in hart en nieren

Marco is een vakman in hart en nieren. ‘Elk nieuw project, of het nu gaat om verbouwen of nieuwbouw, blijft een uitdaging. De perfect werkbare routing creëren voor de klant, waarbij alle benodigde apparatuur goed verwerkt is in het concept. Een tevreden klant, maar zeker ook een tevreden topkok die in de keuken moet werken. De perfecte routing in uw keuken, dát is waar het om draait.”

Dromen over later

Een eigen onderneming die al jaren succesvol draait. Wie had dat ooit gedacht. Een droom die in vervulling ging voor Marco maakt plaats voor nieuwe dromen. In de toekomst hoopt hij zijn eigen showroom te openen zodat hij zijn klanten nog beter kan laten zien wat er allemaal mogelijk is. En tot die tijd? ‘Doorgaan met het mooiste vak dat er bestaat.”

En als laatste

Ik hoop u nog een keer tegen te komen, zodat ik misschien ook iets voor u kan betekenen.

Houdoe.

 

Bekijk ook eens

Keizersberg

Lees meer

La Compagnie

In het hart van Boekel vind U La Compagnie.Hier wordt U altijd gastvrij ontvangen. U kunt bij ons terecht voor …

Lees meer

Serenity 1

Select Voyages is een veelzijdige, Nederlandse rederij, gericht om uw organisatie te dienen als trotse professionals. We zijn blij met de …

Lees meer